Nieuwe dienst : Leasing

Vanaf heden kunnen mensen bij Parfiné Consultancy (ondernemers en ondernemingen) en Parfiné Finance (Particulieren, ondernemers én ondernemingen) terecht om hun nieuwe wagen te leasen.

"We krijgen vaker de vraag van klanten of we hen en oplossing kunnen aanbieden om een wagen te leasen of om hen door te verwijzen naar de juiste bedrijven. Daarom besloten we ook meteen in te tekenen op een voorstel van AG insurance. Onder de noemer Go4Lease geeft AG insurance de makelaar de kans hun diensten uit te breiden naar leasing" Verteld Paul, operationeel verantwoordelijke sales.

"Omdat we onze klanten en prospecten heel wat mogelijkheden willen bieden besloten we ook om meteen andere leasingmaatschappijen aan te spreken om te bekijken of we een samenwerking kunnen opzetten. Die gesprekken lopen nu met een aantal bedrijven. " Gaat Paul verder.

Leasen via Parfiné kan vanaf heden. Informatie kan momenteel enkel opgevraagd worden via mail en telefoon. De Parfiné medewerkers begeleiden je naar de juiste mogelijkheden en starten je dossier momenteel handmatig op.

"Het is de bedoeling dat dit binnenkort online gedaan kan worden door de klant zelf maar er zijn nog een aantal dingen die niet correct werken op partnerwebsites" Verteld Paul. "Maar omdat de vraag er is vanuit zowel klanten als prospecten besloten we alvast handmatig te gaan werken.

Meer informatie? mail naar lease@parfine.be of bel 0478 03 73 94

Leasing bij Parfiné is een product verbonden aan Go4Lease van AG Insurance. Algemene voorwaarden hierop kan je aanvragen via secretariaat@parfine.be

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Math Captcha
6 + 3 =