Nieuwe samenwerking voor Parfiné – Consultancy

Nieuwe samenwerking voor Parfiné-Consultancy

Parfiné Consultancy kondigd een nieuwe samenwerking aan! Voortaan kunnen klanten ook terecht bij Consultancy voor diensten van Liantis.

We willen er steeds weer voor zorgen dat we onze klanten een zo goed en uitgebreide service kunnen bieden. Het is dan ook evident om met zoveel mogelijk dienstverleners samen te werken. Liantis is de volgende partner waar we lang hebben over nagedacht om met samen te werken.

Samen met zowel Xerius, onze partner sinds dag 1, als Liantis zullen we er voor kunnen zorgen dat we een breder veld van ondernemers en ondernemingen kunnen verder helpen, en dit aan de hand van tal van apps en online platformen. Hierdoor moeten klanten ook niet "live" bij ons op kantoor komen maar kunnen we ze ook online verder helpen.

Dat maakt samenwerken met Parfiné Consultancy heel wat gemakkelijker. De ondernemer of zijn/haar afgevaardigde dient niet naar kantoor te komen en bespaard hierdoor heel wat tijd. Uiteraard zijn klanten steeds welkom en kan het team van consultancy ook steeds naar de klant toe gaan.

Meer info over consultancy kan je vinden via www.parfine-consultancy.be of je kan contact met ons opnemen via onthaal@group-parfine.be.

Heb jij interesse om een samenwerking op te zetten met één of meerdere van onze takken neem dan contact met ons op via onthaal@group-parfine.be. Ben je vakjournalist en wens je meer informatie over ons, een van onze diensten en/of producten dan kan je contact met ons opnemen via paul.cockx@parfine.be

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Math Captcha
69 − 66 =